Dante79 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Witam. Od kilku dni zaraz po odpaleniu słyszę delikatne stukanie w okolicy schowka pasażera. Trwa to kilka sekund i potem cisza. Kolega (nie mam z nim obecnie kontaktu) w Megane I miał podobnie ale nie pamiętam dlatego pytam. Czy może mi ktoś odświeżyć pamięć? Wiem, że ma to coś wspólnego z nawiewem. Edytowane 30 Września 2014 przez Dante79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante79 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi