iLaSkA Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Hej. Przymierzam się do wymiany żarówek na ledy (miałem kiedyś w światłach do jazdy dziennej ale się przepaliła po roku). Wątek dotyczący DLR znalazłem. Czy ktoś próbował wymieniać żarówki w tylnych reflektorach na LEDy? Nie chciałbym przesadzić z mocą żeby nie denerwować pozostałych uczestników ruchu. Przeczytałem, że wymiana żarówki z tyłu to nie takie wysiuranie dziury w śniegu i może dlatego nikt tego nie robił. Z góry dziękuje za wszystkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 A chce mieć kolega odszkodowanie jak ktoś wjedzie w Twój bagażnik?? Bo leżeli nie to można założyć. Lampy maja swoją homologację uwzględniającą źródło światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iLaSkA Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dlatego właśnie pytam:). Czyli zrobię przymiarkę do podświetlania tablicy i ewentualnie żarówek w światłach wstecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Oświetlenie tablicy rejestracyjnej można zrobić, ale nie warto kombinować ze światłami pozycyjnymi i stopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi