Nicofight Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 W instrukcji serwisowej jest napisane ,żeby przed odczepieniem listwy ozdobnej od zatrzasków odkręcić jakieś 3 śruby. Jak się do nich dostać? Jak to zdemontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 o którą listwę Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicofight Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 http://allegro.pl/listwa-ozdobna-konsoli-deski-megane-3-iii-11r-i4663766298.html Chodzi o tą listwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 tą tylko wyrywasz do siebie, jest na kilku zatrzaskach. Najlepiej zacząć od strony kierownicy, płaskim śrubokrętem podważyć i dalej resztę ciągnąć po kolei do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicofight Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Dzięki wielkie. Tak właśnie myślałem. Tylko ta instrukcja namieszała mi w głowie. Nie wiem dlaczego tam tak jest narysowane. Ważne ,że nie trzeba kombinować. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Nic nie trzeba odkręcać, tak jak napisał kolega zacząć od strony kierowcy i ciągnąć do siebie. Warto użyż noża kuchennego o szerokim niezbyt ostro zakończonym ostrzu wsuwając go pod listwę. Ja noż okleiłem cienka gumą żeby nie pokaleczyć deski rozdzielczej i samej listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laczek91 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jeśli ktoś jeszcze chce zdemontować takową listwę jak ja, bo ostatnio oklejałem ją folią "carbonową". Oczywiście są zatrzaski ale od strony pasażera są tez śruby od środka!!! Trzeba zdemontować schowek i od wewnętrznej strony tapicerki odkręcić 3 śrubki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Nie ma tam śrub, ta listwa jest tylko na wcisk, są tam tylko metalowe spinki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dana Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Niestety koledzy mają rację! Są trzy śruby do odkręcenia a więc wyjęcie schowka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi