GrzesiekOkO_Dino Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Witam Proszę o pomoc Od 2 dni posiadam Megi III grandtour sprowadzoną z Niemiec. Mój problem polega na tym,że nie umiem ustawić radia. Nie wyświetla się żadna informacja na nawigacji o radiu. Po włączeniu radia słychać jedynie jakieś francuskie czy ruskie fale i to wszystko. Nigdzie nic się nie wyświetla o falach, głośności itd. Edytowane 5 Listopada 2014 przez GrzesiekOkO_Dino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 To powinno Tobie pomóc: http://megane.com.pl/files/file/141-instrukcja-radia-scenic-iii-megane-iii/ Lub to: http://megane.com.pl/files/file/197-instrukcja-obslugi-radia-megane-iii-ph-ii/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesiekOkO_Dino Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) cięcie Instrukcja nic mi nie daje:( Problem jest chyba nieco grubszy. Może jakiś moduł się spalił z navi albo z radia. Po włączeniu radia, włącza się navi i to jest ok, ale nie ma niej żadnej informacji o radiu dlatego nie umiem nic ustawić zakresu, stacji itp itd Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim. damiar Edytowane 7 Listopada 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Wymienione radio lub nawigacja nie od tego auta, temat do zrobienia bez problemu - wyświetlacz nawi do mnie lub jak masz clipa to mogę zrobić zdalnie mając dostep do twojego komputera przez interent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesiekOkO_Dino Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witaj Cinas:) Ja nie mam Qmpel ma clipa. Dałbyś więcej info jak to zrobić?. Szkoda, że tak daleko mieszkasz:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi