Arcatera Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Witajcie Czy posiadacie może wiedzę jak wymienić kierownicę "zwykłą", bez multifunkcji na taką ze sterowaniem? Czy operacja jest w ogóle możliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Kwestia taśmy zwijacza czy ma piny i instalacja do ecu silnika , rozumiem iż chcesz dołożyć tempomat ? bo w kierownicy nic więcej nie ma Jak byś chciał dołożyć tempomat to mogę pomóc z programowaniem sterownika silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) O ile ma kable jako opcja. Jak nie ma, to szkoda kasy na to. Edytowane 11 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Położenie kilku kabli nie jest problematyczne trochę pracy i jest tempomat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 A czy przypadkiem nie jest tak, że wszystkie zwijacze są takie same, wyposażone we wszystkie potrzebne do tempomatu piny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 To taśmy są takie same, ale zwijacze są trochę inne - trzeba by dorabiać przewody i wtyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcatera Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Chętnie bym się pobawił tym tematem, jednak skórzana kierownica to skórzana a bez sterowania nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Tylko pamiętaj, że w Megane 3 to skórzana z takiej plastikowej krowy. :) Lepiej dać obszyć, jeżeli ktoś zrobi to dobrze, będziesz miał lepiej niż fabrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcatera Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Czyli doradzasz żeby lepiej się nie bawić w sterowania radiem, tempomatem itp? Może znajdzie się ktoś kto by mi napisał co bym potrzebował do takiej podmianki, to zliczę koszty i będę wiedział na czym stoję :) no i kto we Wrocławiu by się podjął takiej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Przyciski w kierownicy służą tylko i wyłącznie do obsługi tempomatu i ogranicznika prędkości. Do obsługi radia służy pilot, który znajduje się pod kierownicą i nie ma z kierownicą nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcatera Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 A widzisz, czyli dupa ze mnie bo sam nie wiem czego chcę. A jak już brniemy, montaż tempomatu to duże wyzwanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 A jak już brniemy, montaż tempomatu to duże wyzwanie? z pomocą cinas_'a nie takie duże :) Wydaje mi się, że taśma/zwijacz powinien być taki sam we wszystkich III. Tak czytałem albo na naszym forum, albo na forum laguny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcatera Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Zwróciłem się z pomocą do kolegi Cinas'a także jestem pełen pozytywnych nadziei:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja u siebie montowałem tempomat. Cała instalacji i kostki od zwijacza w kierownicy były. Jest już kilka tematów o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcatera Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 A mógłbyś przybliżyć mi trochę temat? Gdzie jakie kable mają być i czy kierownicę kupiłeś przez Allegro? No i jak ze sterownikiem w silniku. Sorry że powielam temat ale chciałem te informacje mieć uporządkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi