DAREN Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Graty z Tt są nie kompatybilne z rlinkiem. Sam ekran ma inny rozkład pinów w wtyczkę tak samo Joy na tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rydzu2015 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Skoro temat jest to odkopię. Czy ma ktoś schematy jak podłączyć r-link do m3 FL która nie ma nawi? Dostalem całość wraz z okablowaniem do szczęścia brakuje mi schematów i info czy dam radę to skonfigurować ddt jak tak to w ktorym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Do skonfigurowania potrzebujesz kabel pod multimedia żeby się dtt połączyło. Przypomnij się wieczorem to sprawdzę i podeślę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rydzu2015 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu A to jakiś inny niż elm którym się łączy?Mam też do dyspozycji launch creader elite,jakoś mając tyle lat renault nie zainwestowałem w clipa😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi