Mikah Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Czołem Przymierzam się do wyminamy swojego radia na wersję z BT + wejście usb (Radio z BT), zastanawiam się, czy da się je wykorzystać jako zestaw głośnomówiący po sparowaniu z telefonem? Uwagi i sugestie na temat działania tego radyjka mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaso Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Da się. Wymiana nie jest taka prosta - trzeba wymienić wtyczki radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikah Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Dzięki za info Kubaso, przejżałem kilka fotek na allegro, będzie trochę zabawy, ale do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisus Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Pytanie teraz brzmi czy ktoś już to robił ?? Może ma ktoś schemat jak podpić kable ???:) A drugie pytanie to gdzie znajduje się mikrofon do zestawu głośno mówiącego w wersji z BT ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proliwant Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Hej Ja tydzień temu wymieniłem u siebie w MIII Coupe 2010, radio na wersje z BT i navi ale bez usb. Cały dzień roboty. Mikrofon znajduje się obok lampki na suficie. Działa bardzo dobrze, czysto. Dodatkowo można przez bluetooth odtwarzać muzykę z komórki. Można głosowo wybierać z kim się chcemy połączyć. Jak ktoś dzwoni i nie odbierzemy od razu to dostaje komunikat po polsku, że akurat prowadzimy samochód. Ja akurat kupiłem zestaw radio z BT + navi + kontroler + joystick do kierownicy + joystick do navi z jednego auta, więc nie było problemu. Wykorzystałem moją kostkę od radia, ale z drugiej kostki musiałem przełożyć wtyczki od navi. Pare kabli też musiałem łączyć. Proliwant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaso Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 http://megane.com.pl/topic/56528-zlacza-radia-wtyczki/ (...) Dodano: 22 lut 2015 - 17:14 Kompletny schemat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisus Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki :) Edytowane 22 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi