ziolas84 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Witam, mam megane 3 z dwoma wejściami pod klapką. Podpinam przewodem pod nie telefon, puszczam piosenkę i cisza. Radio fabryczne i nie widzę na nim nigdzie przycisku Aux. Może musi być inne radio jakieś? Edytowane 15 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimmBerk Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Naciskasz przycisk "Radio/CD" aż na ekranie pojawi się "Zewnętrzne źródło dźwięku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolas84 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Czy jest możliwe, że moje radio nie ma takiej opcji pomimo iż megi ma wejścia pod klapką? Duszę na przycisk i nie pojawia się nic poza cd i radiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 W starszych radiach w Renault trzeba było uaktywnić AUX z poziomu menu. Może tu też tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolas84 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Z poziomu menu wyłączyłem sobie wszystkie zakresy częstotliwości poza UKF. A AUX nie było. Walczę z tym gdyż radio strasznie kiepsko odbiera mi stacje. Może ktoś miał podobny problem. Gdzieś ponoć jest jakiś wzmacniacz antenowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi