CareK Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jako, że jeszcze na tym forum jestem, to śpieszę podzielić się dobrą nowiną. W dniu dzisiejszym o godzinie 11:06 urodził się mój pierworodny synek - Jan. Mały dostał 10/10 w APGAR, waży 3165 gramów i mierzy 52 cm :) W dniu dzisiejszym jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Gratulacje dla mamusi przede wszystkim. Potem dopiero tatusiowi i zdrowia pociesze. No i witam w klubie tych, którzy odpowiadają już nie tylko za siebie...... Edytowane 19 Marca 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Gratuluję szczęśliwym rodzicom :) Wiele zdrowia i cierpliwości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Gratuluję szczęśliwym rodzicom. Witaj wśród szczęśliwych tatusiów, syn już jest, jeszcze drzewo i dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Życzę Wam wszystkim zdrowia. Spokoju i cierpliwości w wychowaniu i opiece. To jest wielkie szczęście i przewrót w rodzinie, coś o tym wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Gratulacje i wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wielkie gratulacje !!! Pozdrowienia dla całej trójki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blanek Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Gratuluję i zdrowia dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Bardzo wszystkim dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi