oxxygen Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Czy ktoś mi może powiedzieć, do czego służy ta część ze zdjęcia? Wcześniej jako tako trzymała się ona tej 'tuby' za silnikiem. Teraz jest sobie luźno. Zauważyłam, że jest wyrwana z mocowania, z każdej strony poklejona taśmą. Podejrzewam, że coś tam jeszcze musi być, skoro jest taśma na 'wlocie'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 To jest tłumik szumów zasysanego powietrza. Z przodu powinna być karbowana do czerpni zamontowanej po prawej stronie chłodnicy(stojąc przed autem). Element ten nie powinien latać luźno, włożony jest w osłonę filtra powietrza. Nie wiem jak to jest w MII, u mnie rura karbowana i puszka tłumika przytrzymywana jest gumową opaską, paskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Z przodu powinna być karbowana do czerpni zamontowanej po prawej stronie chłodnicy(stojąc przed autem). Bez logiki to zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Fakt, "zjadła" mi się rura :D Powinno być; "Z przodu powinna być karbowana rura do czerpni zamontowanej po prawej stronie chłodnicy(stojąc przed autem)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxxygen Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Czyli ogólnie czegoś mi tam brakuje w tych wszystkich rurach? Mogę wrzucić całe zdjęcie spod maski. A pytam, bo obok na złomowcu stoi Megan na części więc zawsze jakieś można podebrać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi