Lovecraft Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam, Chciałbym zmienić tarcze zegarów w Megane II. Znalazłem takie na allegro jak w załączniku. Mam w związku z tym pytanie. Czy ktoś już może coś robił podobnego lub wie jak wymienić tarcze na nowe. Wiem jak wyjąć cały licznik i domyślam się jak dostać się do środka bo zauważyłem, że sam licznik ma zatrzaski. Nie wiem jednak czy: należy dostać się od góry, czy od dołu i co najważniejsze czy trzeba przy tym zdjąć wskazówki? Najbardziej boje się ściągania wskazówek, bo nie wiem czy nie jest to jednorazowa zabawa i dadzą się później założyć w odpowiedniej pozycji. Proszę o pomoc. Na marginesie chciałem zaznaczyć, że mam samochód stuningowany wizualnie na wersję sport a nowe tarcze zegarów byłyby uzupełnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Podeślesz linka?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianDJ Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja mam takie jak w załączniku właśnie czekają na zamontowanie. Namiary podałem w temacie http://megane.com.pl/topic/2353-mii-projekt-zegary/page__st__150 Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 Edytowane 3 Października 2015 przez DamianDJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Witam jak z tymi wskazówkami. Jak je wymontować żeby wymienić tarczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wskazówki są zamontowane na wcisk. Trzeba je podważyć do góry przy osi i tyle. Oczywiście trzeba to zrobić delikatnie ale siedzą dosyć mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi