macmenak Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Cześć! Nie znalazłem w innych postach tego ogłoszenia i mam nadzieję, że dobrze szukałem. ;) Natrafiłem na takie ogłoszenie: http://otomoto.pl/renault-megane-iii-1-4tce-130km-1-wlasc-krajowy-navi-C36553619.html Opis jest całkiem dokładny nawet odnośnie lekkiej kolizji. Niby wymiana błotnika i pokrywy silnika. Martwi mnie właśnie ta pokrywa. Co o tym myślicie? Czy warto jechać obejrzeć samochód czy odpuścić? Czy w ogóle warto brać samochód z tym silnikiem? Poruszam się głównie po mieście i średnio raz w miesiącu trasa 300km w obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabbou Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Renault JEST BEZWYPADKOWE po drobnej kolizji na rondzie wymieniono w ASO Renault pokrywę silnika i błotnik lewy przedni (posiadam zdjęcia sprzed naprawy DROBIAZG!!!). Poproś o zdjęcia na maila to będziemy mieli jasność ;) Różne rzeczy się zdarzają. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez grabbou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmenak Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzięki za odpowiedź. Poprosiłem o zdjęcia i czekam na odpowiedź. Jak tylko dostanę to wrzucę na forum. Dodano: 09 kwi 2015 - 16:14 Dopiero dziś dostałem odpowiedź od gościa, że ktoś już wpłacił zaliczkę i odbiera samochód w sobotę, więc już nieaktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jedyny komentarz z moje strony to: "hahahahahah tu mi tramwaj jedzie jak już ktoś dał zaliczkę" - nieźle musiał być rozwalony, że go prośba o zdjęcia wystraszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zastanawiam się jak można uszkodzić (podczas kolizji) auto tak, że do wymiany jest maska i błotnik, ale zderzak, lampy, itd. już nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmenak Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Co myślicie o tym ogłoszeniu? Wiarygodne? 90 tysięcy przebiegu to jeszcze warto brać przy benzynie? Cena dobra czy można by negocjować na niższą? http://otomoto.pl/renault-megane-iii-panoramanavi-1-4-tce-131-km-okazja-C34850203.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabbou Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) A co ma do tego przebieg? :) z moich obserwacji podczas zakupu coupé mają niskie przebiegi generalnie. Kiedyś kupiłem 5 letnie z przebiegiem 132000 i Renia służyła kolejne 4 aż do sprzedaży. Moja przy kupnie miała potwierdzone 59000 z racji, iż to był po prostu samochod do przyjemnej jazdy po pracy ( a dojście do 90.000 trochę mi jeszcze zajmie :) ) Niestety, na mobilnej wersji otoMoto nie widzę kraju pochodzenia. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez grabbou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi