Gość gophfer Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, czy ktoś posiada takie cudo na swoich klamkach, http://allegro.pl/renault-megane-3-chromowane-nakladki-na-klamki-i5259988576.html . zastanawiam się jak z trwałością czegoś takiego, wydaje mi się że nie jest to za bardzo trwałe.... Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Chyba w tematach dla M II czytałem, że chrom z tego odchodzi płatami po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gophfer Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Nie mogę nigdzie znaleźć chromowanych nakładek/uszczelek przyszybowych do Megane III Grandtour. Widział gdzieś ktoś, podobno do Grandtoura nie ma... Dodano: 10 cze 2017 - 14:10 Odświeżam, Ktoś ma widział te listwy dość tanie, warte to cokolwiek? Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Warte tyle ile kosztuje. A w sumie to nawet nie warte tej ceny. Przecież to tylko naklejka guowa z warstwą srebrnej farbki. Sezon, dwa i do śmieci. Nie tuninguj w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi