marp55 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Witam . Czy w silniku Megane GT 2010r 2.0Tce (180KM) występuje koło zmiennych faz rozrządu ? Przygotowuję się do wymiany rozrządu i nie wiem czy powinno się to KZFR doliczyć do kosztów . Dziękuję bardzo za odpowiedź . Edytowane 8 Maja 2015 przez marp55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Z wyglądu silnika 2.0 Tce wystepuje koło zmiennych faz rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hymmen Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Nie za szybko ta zmiana? Jak się nie mylę rozrząd masz na łańcuszku. Tym bardziej nie rozumiem twojej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marp55 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Z tego co ja wiem to jest pasek a nie łańcuch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hymmen Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Masz rację jednak jest pasek. Może tym info pomogę. http://megane.com.pl/topic/60049-20tce-kiedy-rozrzad/ Edytowane 9 Maja 2015 przez hymmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi