n1gdy Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Witam. Wyjmując akumulator zauważyłem dość dziwną część z podłączoną wtyczką jakby jakiś czujnik czy coś całość jest zamontowana na blaszce przypięta koło modułu BSI czy ktoś wie co to jest? Edytowane 10 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nie jest przypadkiem do reguacji świateł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Raczej nie. Mam reflektory ksenonowe. Pozatym regulacja świateł jest umieszczona w kazdej lampie osobno a nie wewnątrz silnika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topkrk Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Sterowanie turbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 czy możliwe że z tego przewodu gumowego może być lekki wyciek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszbe Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Nie powinien. To jest podcisnienie. ****************************** ****************************** Jesli masz wyciek, to sprawdz turbo. ****************************** To jest dokladnie elektrozawor sterowania turbina. ****************************** ****************************** Masz go odwrotnie zamontowanego Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.9 - Enter P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) lukaszbe tzn. jak mam odwrotnie zamontowanego i w jaki sposób sprawdzić turbo? Edytowane 21 Maja 2015 przez n1gdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jak sprawdzić turbo? Zdjąć rurę powietrza tłoczonego i sprawdzić, czy nie ma w niej oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 rozumiem,że jeśli jest olej w rurze to turbo jest do regeneracji?? a co ma znaczyć, że ten elektrozawór jest zamontowany odwrotnie? Dodano: 29 maj 2015 - 18:34 A w którym miejscu dokładnie przy silniku jest zamontowany ten elektrozawór? bo u mnie on jakoś luźno się trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi