Phil_ips Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Hej, najprawdopodobniej poszło mi radio w MIII. Wczoraj były problemy z RDS. Gubił stacje, wskaźnik RDSu był cały czas czerwony. Dzisiaj radio się włączyło ale zawiesiło, przestało reagować na jakikolwiek przycisk. Po naciśnięciu przycisku off radio wyłączyło się i już nie włączyło się. Patrząc na ceny używanych radioodtwarzaczy na znanym portalu aukcyjnym wygląda na to, że nie pyli się zanosić radia do elektronika, chyba że jest sztuczka, która ożywi mój sprzęt? Jeśli nie, to czy jest możliwość zamontowania innego, fabrycznego urządzenia czy trzeba jednak kupić takie jak mam teraz? Mam takie: A takie bardziej mi się podoba Bardzo ważne, że mam fabryczną nawigację TomTom (nie live) Phil Edytowane 8 Czerwca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Można zamontowac drugie radia ale wiąże się z wymianą kostek instlacji , jest na forum o tym temat Czy jest nawigacja czy jej nie ma to ustawia sie clipem w radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil_ips Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 I teraz ciekawostka. Po wypięciu radia, elektronik kontrolnie podpiął radio do kostki. I radio zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi