Testral Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Niech mi ktoś wyjaśni, co to jest ten świecący ring, dookoła prędkościomierza, ten składający się z ośmiu części? To się świeci na stałe, czy do czegoś służy? I czy w każdych zegarach to jest? Ja tego nie mam, ale nie mam też tempomatu, pewnie dlatego, zgadza się? Czy po zmianie licznika na taki z tym ringiem , będzie on świecił? Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Testral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateob Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ring w około licznika, świeci na zielono lub na czerwono. Przynajmniej w mojej wersji z tempomatem. Jak się trzymam prędkości jaka jest zapamiętana to świeci na zielono. Jeśli jednak muszę przyśpieszyć, bo np. musiałem coś nagle wyprzedzić lub mocniej dodać gazu i prędkość odbiega od zapamiętanej na tempomacie, wówczas świeci na czerwono. Resztę znajdziesz w instrukcji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dziękuję. Jeszcze pytanie o coś, czego nie znajdę w instrukcji. Czy po zmianie zegarów na takie z tym ringiem, będzie on się świecił na biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pewnie tak. W wersjach z tempomatem świeci na biało przy wyłączonym tempomacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi