kuras1001 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Witam jestem nowy na forum, od niedawna posiadam Meganke. Przy kupnie nie zwróciłem na to uwagi ,mimo to że byłem sprawdzić auto na stacji diagnostycznej, oglądałem je od spodu i wydawało mi się OK. Byłem wczoraj na kanale i zwróciłem uwagę na przewody, które idą pod podwoziem, są w ogóle nie osłonięte. Czy Meganka tak ma, czy może brakuje osłon. Edytowane 8 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Tak ma z oszczędności. Jeśli ci chodzi o przewody od sondy czy inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuras1001 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Są to przewody hamulcowe, tak mi się przynajmniej wydaje bo idą wzdłuż całej płyty podłogowej. Zdięcie poniżej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 A w którym aucie kolega widział osłonięte przewody hamulcowe? No chyba, że w rajdówkach. Tak ma być jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuras1001 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) No fakt w żadnym Aucie nie widziałem schowanych przewodów, lecz w Megance bardzo rzucają się w oczy, jakby za bardzo wystawały. Edytowane 8 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi