Robert93 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Witam Jestem nowy na tym forum. Obecnie mam Lagunę II z silnikiem 2.0 135km. Myślę nad zmianą na Megane III najlepiej w wersji Grandtour z silnikiem benzynowym o mocy powyżej 150km KM. Znalazłem takie ogłoszenie: http://allegro.pl/megane-gt-2-0i-full-jeszce-takiej-nie-widziales-11-i5523110928.html Czy ktoś ją oglądał, czy jest coś podejrzanego na zdjęciach? Proszę o opinię. Edytowane 12 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Już się tu chyba przewijała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Na 2 stronie "forumowej" giełdy jest ogłoszenie identycznej meganki z Łaska sprzed kilku miesięcy. Cena około 32 tys. Być może handlarz z Łęczycy chce poprawić po tym z Łaska? Odległość jest nieduża, może się znają. MOże da radę sprawdzić po numerze VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert93 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Na 2 stronie "forumowej" giełdy jest ogłoszenie identycznej meganki z Łaska sprzed kilku miesięcy. Cena około 32 tys. Być może handlarz z Łęczycy chce poprawić po tym z Łaska? Odległość jest nieduża, może się znają. MOże da radę sprawdzić po numerze VIN. Zapewne chodzi Ci o tą: http://megane.com.pl/page/gielda/ogloszenia-sprzedazy.html/_/renault-megane-gt-grandtour-r159 Akurat ona jest z 2010r i nie ma nawigacji, więc chyba to nie ta sama :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Masz rację, nie zwróciłem uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Fakt. Też myślałem o tej z 2010. Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi