zgredek25 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Witam. Mam problem z jedną kartą. Karta działa prawidłowo jako Hands Free. Mogę otwierać, zamykać, odpalać samochód bez użycia karty, ale gdy wkładam kartę do czytnika pokazuje mi się komunikat "karta nierozpoznana". Druga karta działa prawidłowo. Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejas Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Prawdopodobnie karta uszkodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgredek25 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Prawdopodobnie uszkodzony transponder w karcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy19 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam Niestety i mnie dopadł problem jedna kartą. Naprawił już ktoś, ile może kosztować naprawa takiej karty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Karty do M III są praktycznie niezniszczalne. Działała wcześniej przy Twoim aucie na pewno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy19 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Auto kupiłem 3 tygodnie temu i podczas jazdy próbnej włożona była ta działająca a tej drugiej nie sprawdzałem, dopiero dzisiaj ale wszystkie przyciski działają bez problemu oraz otwieranie auta i zamykanie po oddaleniu się. HF działa, tylko po włożeniu do czytnika pojawia się komunikat karta nierozpoznana. A w tej działającej to po włożeniu do czytnika odblokowywuje się blokada kierownicy i załącza zapłon. Czy u was też te karty są lekko zagięte nie sa proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Powinna być prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 E lekki banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Moje są idealnie proste. Nowe też mam proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertb43 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Witam, odgrzebie temat bo od kilku dni mam ten sam problem. Jest jakieś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 A może się karty wyginają np. w kieszeni i coś uszkadza się w środku? Moje też są proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertb43 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Karty są "proste", druga karta działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Karta z HF czy bez ? Jeżeli z HF to czy tak samo jest po włożeniu do czytnika ? Niezależnie od odpowiedzi karta do naprawy, przelutowania nawralgicznych punktów a najlepiej potraktowanie całej HotAir'em Odpowiedź nasunie ewentualnie podpowiedź w którym miejscu może być uszkodzenie Jeżeli bez HF też do naprawy i tu coś na drodze transponder - cewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi