kovalsm Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Wydzielono Witam wszystkich bardzo serdecznie. Czas zmienić moje Megi II na III. W związku z tym mam pytanko do znawców. Co sądzicie o tym: http://allegro.pl/show_item.php?item=5649556384#tabsAnchor Edytowane 13 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Wymieniona tylna szyba, albo tylna klapa, bo chyba nikt sam sobie nie nakleił nalepki eco2 przy silniku 1,6 dla lansu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater-acme Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 up - dobre oko! Mnie osobiście by przede wszystkim "Płock" odstraszył - tak, wiem, i w piekle znajdzie się anioł, ale miejsca typu Płock, Gniezno, Radom, Gostynin to powszechnie znane zagłębia niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalsm Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Dziękuję za cenne uwagi. Kupuję niestety samochody sercem nie rozumem, a czerne Megane III kombi chwyta za serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Chyba do pierwszego zabrudzenia :D Megankę II mam czarną, a III beżową. Megi III mogę nie myć 2 tygodnie i nie wygląda źle, a II jak się dobrze nie wytrze po myciu, to widać zacieki od wody. Edytowane 13 Września 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Osobiście nie zdecydowałbym się na czarny kolor. W okolicy jest ładna, czarna Megane III kombi. Nie wiem ile czasu właściciel poświęca na mycie, nocuje w garażu, ale wygląda bardzo dobrze. Edytowane 13 Września 2015 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalsm Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Daj znać jak będzie sprzedawał to cudeńko :D Dodano: 15 wrz 2015 - 21:44 Jeszcze jedna prośba. Zerknijcie na tego może coś zauważycie dziwnego: http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-9-dci-130-km-navi-alu-ID6yaIVT.html Mam pytanko po czym poznać, że jest podgrzewana przednia szyba, czy fotele i czy wszystkie diesle były wyposażone w grzałki elektryczne w celu szybkiego ogrzania wnętrzra pojazdu zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Nie spotkałem Megane 3 z podgrzewaną przednią szybą. Z boku fotela po zewnętrznej stronie jest pokrętło do starowania grzaniem foteli. Grzałki do ogrzewania są w większości Meganek dCi, może ich nie być w autach z Hiszpanii (ale to się zdarza nie tylko w Renaultach). Edytowane 15 Września 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalsm Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 W wielu ogłoszeniach jest napisane: Podgrzewana przednia szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Zazwyczaj też piszą bezwypadkowy i z przebiegiem poniżej 200 tyś km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalsm Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Haha to prawda :D Dzięki za informacje. W moim 1.9 też miały być te grzałki, ale nie ma. Wygląda na to, że jest to fajny patent zimą, więc fajnie byłoby je mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jesteś pewny, że nie masz? Może padły grzałki, albo przekaźnik. W większości II raczej były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalsm Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jestem pewny. W tym miejscu gdzie są grzałki jest zaślepka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater-acme Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ten czarny Holender jest w mega atrakcyjnej cenie, i to jeszcze rzadziej spotykany motor 1.9 i całkiem dopasiona wersja. Głupio spekulować, ale jak coś jest za piękne żeby było prawdziwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Wcale nie jest w jakiejś super cenie, ja bym określił, że w przeciętnej, ale do przebiegu trzeba dodać z 50 tyś km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi