piwakk Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Witam! Czy mogę poprosić o ocenę tej Meganki? klik Pozdrawiam. Edytowane 25 Września 2015 przez piwakk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmosky Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Cena/Przebieg/Kraj pochodzenia - to nie gra coś mi. Takie auto powinno w Szwajcarii kosztować dużo więcej. Więc może bite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwakk Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Z tego co sprawdziłem w vin dekoderze to wychodzi, że jest 2010 rok. Wtedy bardziej realne wydaje się to wszystko? Czy nadal coś podejrzane? Edytowane 27 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Na pewno ktoś sobie przytulił felgi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 W opisie wspomniane jest o xenonach. Nie widzę tam xenonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_C Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Z tego co sprawdziłem w vin dekoderze to wychodzi ze jest 2010 rok. Wtedy bardziej realne wydaje sie to wszystko? Czy nadal coś podejerzane? Tak, z 10tys PLN za mało chce jak za ten przebieg, silnik, i wyposażenie. I jak kolega wyżej stwierdził, a mi po głowie to samo chodziło, felgi sobie przejął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwakk Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Jeszcze znalazłem jedno ogłoszenie. Czy możecie zerknąć i ocenic? :) http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-4-tce-ID6ybgiW.html Vin ustalony od sprzedawcy: VF1BZ1V0643387135 Dodano: 27 wrz 2015 - 15:31 Witam Auto sprawdzone szczegółowo na stacji aso i wszystko ok Przebieg zweryfikowany 90tyś. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Podczas przegazowwywania czyli obroty na ok 3-4 tyś pojawia się niewielki chwilowy dym ciemniejszy z wydechu. To normalny objaw w benzynie 1.4tce? Porównywałem to moim seicento z przebiegiem 100 tyś ale tam niebieski a potem ciemny z wydechu. Planuję jeszcze odwiedzić przed zakupem stacje i zrobić analizę spalin ale czy to jest wiarygodne. Proszę o opinię Piwakk Edytowane 27 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Zastanawia mnie tylko jedna rzecz.Podczas przegazowwywania czyli obroty na ok 3-4 tyś pojawia sie niewielki chwilowy dym ciemniejszy z wydechu.To normalny objaw w benzynie 1.4tce? Raczej nie. Zdrowy diesel nie powinien kopcić, co dopiero benzyna. Edytowane 27 Września 2015 przez mayn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Jakie zabarwienie ma ten dymek? Było białe, czy może lekko niebieskawe? Kolor jest tu dość ważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwakk Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) papuga Witam Słabo widoczny ciemny przez chwilę ale po porządnej przegazówie, może jestem przewrażliwiony. Najlepiej jak ktoś by sprawdził to u siebie w benzynie najlepiej w 1.4tce.Ja w tygodniu sprawdzę to dokładnie na tym aucie może jadąc za nim i poproszę o depnięcie.Może analiza spalin,ktoś ma jakieś sugestie Pozdr. Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 27 Września 2015 przez piwakk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Podczas przegazowwywania czyli obroty na ok 3-4 tyś pojawia się niewielki chwilowy dym ciemniejszy z wydechu. Słabo widoczny ciemny przez chwilę ale po porządnej przegazówie, Porządna przegazówa to 5-6 tyś obr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi