mati7575 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Tak jak w temacie. Jeju, jeju. Niedlugo czeka mnie zakup samochodu. Bardzo mocno zastanawiam sie nad Renault Megane II. Wszystko byloby dobrze, gdybym znal sie na samochodach, niestety tak nie jest. Zakup samochodu to dla mnie traumatyczne przezycie przede wszystkim dlatego, ze boje sie kupic szrota i pozniej do niego dokladac, a jak wszyscy wiedza w Polsce o to nietrudno, magikow Ci u nas dostatek. Mam 23 lata i jestem studentem. Bardzo zainteresowal mnie samochod Renault Megane II Kombi i dlatego zarejestrowalem sie na tym forum. Macie jakies rady azeby zminimalizowac ryzyko klopotow po zakupie?? Na zakup samochodu przeznaczam 12k PLN, w przyszlosci chcialbym zalozyc gaz. Taka kwota wystarczy aby kupic dobry egzemplarz? Dziekuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam, Mateusz E: coby dyskusja sie toczyla wstawiam dwa samochodziki. jeden przed liftem drugi po :) http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-lift-2006r-sprowadzona-oplacona-1-6-16v-kombi-ideal-ID6yap2l.html#d60fce7a9c oraz Mój odnośnik Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 4 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Moja rada: najlepiej trzymać się modeli po liftingu czyli od 2006 roku w górę - wówczas była widoczna poprawa jakości. Poniżej 2005 roku nie szukałbym Megana II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Poniżej 2005 roku nie szukałbym Megana II. IMHO dotyczy to aut z silnikami dCi. W wersjach benzynowych wersja przed, czy też po liftingu nie ma większego znaczenia. Najważniejszy jest stan techniczny auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Pierwsza - przód do sprawdzenia, tablice nieaktualne i ani słowa o opłatach. Warto sprawdzić specyfikację fabryczną oraz owe serwisowanie. Druga- również przód do sprawdzenia. Z reszty zdjęć niewiele widać-fotel kierowcy wygnieciony, brak opłaconego złomu, brak tablic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gokart Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 W temacie poniżej napisałem kilka słów o swoim nowym nabytku może się przyda. Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati7575 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Najmocniej przepraszam za brak polskich znaków, ale aktualnie i jeszcze przez tydzien będę za granicą i piszę z komputera brata. Postaram się zedytowac posty po przyjeździe do ojczyzny :) E:literki Dodano: 12 paź 2015 - 13:59 A co powiecie na ten egzemplarz? Mój odnośnik Edytowane 12 Października 2015 przez mati7575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi