pyra100 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Witam. Dlaczego w tempomacie nie mogę ustawić szybkości 80km. Tempomat można ustawiać co 2km. Ale w żaden sposób nie mogę ustawić 80 na tempomacie z 78 km zaraz mam 82km. Czy to normalna sytuacja? Czy mógłby ktoś sprawdzić jak to wygląda u niego? Edytowane 11 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 W megane II ph I jak i Scenic II ph II mogę ustawić 80km/h, dla pewności jutro jeszcze sprawdzę, ale jestem pewny na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra100 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dziękuje. U mnie na pewno jest 78 a następne ustawienie to 82. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 W SCIIphI mogłem ustawić z dokładnością do 1km, w GSIIIphI co 2km. Wydaje się, że to zależy od wersji softu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra100 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 @gRRuby nie chodzi mi o dokładność. Tylko o to że nie mogę ustawić 80km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziok2 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 U mnie też niemożna ustawić prędkości 80 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysxx Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 U mnie w Megane II ph I mogę ustawić 80 (dzisiaj sprawdzałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Megane II PH II HB - nie mogę ustawić 80, po 78 od razu przeskakuje na 82 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi