P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Niniejszym otwieram i informuję, że wali jak diabli. Temp +2.2 °C więc od razu topnieje. Bardzo ślisko! Edytowane 12 Października 2015 przez P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 U mnie 1,5 na plusie i posypuje pierwszy raz w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 W Krakowie biało i nadal pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 W Poznaniu lato :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegiClassic Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Myszków cały biały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Śnieg z deszczem i +1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Sanki czas wyciągnąć. U mnie cały czas sypie. :angry: Temperatura około 0 st.C. I jutro będzie się na drodze działo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 W Łodzi wczoraj było konkretnie biało bo temperatura między -1, a 0 i padało od samego rana gdzieś do 20, paskudnie się jechało. Dzisiaj na szczęście już praktycznie ani śladu po śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Zakopane, wczoraj wieczorem podało dość ostro, w nocy też musiało prószyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 O kurczę, a u mnie deszcz dość mocno pada od rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 U mnie jest podobnie i około 5 st.C za oknem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 U mnie wali śnieg na całego, ale pod postacią deszczu, bo jest 8c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 U mnie właśnie przestało padać, obecnie mam taki widok: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Leszno Gostyń i ogólnie chyba całe WLKP od 5 rano śniegiem sypie i nie przestaje :) Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Merkaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 To samo we Wrocławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi