Damn Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Strona domowa. Nie wymieniasz kolektora. Wyjmować chyba nie wyjmują, ale zapierają się, że żadnych opiłków tam nie będzie. Metody nie chcieli podać. Zresztą, to w ich interesie, żeby się nigdzie nie dostały, bo jak będą niszczyć auta, to stracą klientów, a na tym im raczej nie zależy. Ja mam STAG 4 QBOX BASIC z wtryskami Dragona. Więcej szczegółów technicznych dowiesz się pisząc do nich maila, od razu w odpowiedzi dostajesz 3 zestawy z pełnym spisem podzespołów. Edytowane 9 Maja 2016 przez Damn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 a jak i gdzie sprawdzić czy silnik nada sie na gaz ? jak wyżej aston napisał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Każdy mechanik powinien wiedzieć jak przeprowadzić pomiar kompresji silnika (z olejem i bez). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Nie da się wywiercić kolektora nie pozostawiając w nim opiłków. Nie ma cudownej metody. Bezwzględnie ściągamy kolektor. Pitec'a odpuść. Mieli dobrą renomę, a to co ostatnio wyprawiają to przechodzi ludzkie pojęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Mi chodzi o dobrych fachowców , a z tymi to dziś trudno , jeśli ja naprawiam reflektor to robię go na 6+ , tego samego oczekuję od kogoś , fakt jest taki że silnik łyka olej, na 5000 km nawet nie raz litr oleju , dlatego aston mnie trochę przestraszył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Pitec'a odpuść. Mieli dobrą renomę, a to co ostatnio wyprawiają to przechodzi ludzkie pojęcie Akurat ze swojego doświadczenia mogę ich polecić, jednakże nie wiem, jak wygląda doświadczenie z nimi u innych, co zakładali po mnie. Ja zagazowałem w grudniu, więc dosyć niedawno, wszystko działa cacy, było dodatkowe strojenie na przeglądzie po tysiącu kilometrów na moje życzenie, bez żadnego problemu. Chętnie bym zobaczył negatywne opinie, no offence of course. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piccolo Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Pitec'a odpuść. Mieli dobrą renomę, a to co ostatnio wyprawiają to przechodzi ludzkie pojęcie A co jeszcze wyprawiają? Miałem u nich zakładane i faktycznie było kilka przygód :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meror Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Masz jakiś link do ich strony ? Też słyszałem o BRC i ponoć bardzo dobre opinie A to prawda że kolektor musi być wymieniony ? Tutaj masz warsztaty w Twojej okolicy co montują Brc: http://www.lpg-brc.pl/index3_wojewodztwo1.php?name=wielkopolskie1. Podzwoń, popytaj, negocjować cenę zawsze warto. Cociaż lepiej zainwestować odrazu w coś sprawdzonego i mieć spokój, niż wracać potem na poprawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi