Pawel Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Niestety ale taka jest prawda, że akumulatory na pierwszy montaż wytrzymują najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Dnia 24.10.2015 o 20:08, Pawel napisał: Ja do 2,0 dCi włożyłem Tuborg Pro Dynamic 77Ah i 760A (odpowiednik Autopart Galaxy Gold w innym opakowaniu i bez assistance). Niestety wczoraj Tuborg padł po 2 latach 3 miesiącach i 20 dniach. W sklepie do problemu podeszli profesjonalnie i wymienili akumulator na nowy od ręki. Okazało się, że cała seria tych akumulatorów była wadliwa i dość szybko zostały wycofane z produkcji i ze sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Ja od 4 lat użytkuję autopart gold . Bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilion11 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) A u mnie jeszcze oryginalna Varta 70 AH 760A Edytowane 8 Grudnia 2019 przez bilion11 aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buczki Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Dnia 18.11.2015 o 19:16, Pawel napisał: Niestety ale taka jest prawda, że akumulatory na pierwszy montaż wytrzymują najdłużej. Tu Cię zaskoczę. Drugi akumulator w Lagunie 2,0dci Topla Top wytrzymał w samochodzie 8 lat, a pierwszy oryginał zmieniłem po 6 bo była ciężka zima i padły dwie świece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi