kisand Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ja mam I ph II Grandtur.Lampe wykręcamy od wewnątrz (dwie plastikowe nakrętki ,kabelek mam puszczony przy uszczelce tylnej klapy ,a nastepnie wchodzi pod lampe ale od dołu a mie od góry .Przecieków nie miałem nigdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoschiza Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dzięki będę kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amargedon Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Wtam koledzy na poczatku lipca jechalem z Katowic na Warszawe do Siedlec jakbym niemial CB to czekalbym w korku ladne pare godzin tylko radijko mnie uchronilo przedtym. Jest to dobra rzecz ale mam pytanko czy sa jakies poleczki do zamontowania radyjka po prawej stronie autka.Mam meganke (2010)r dci i doszedlem do wniosku ze pod skowkiem bylo by dobre miejsce do zamontowania.A tagze do jego wyjecia i zabrania ze soba. Moze ktos zna jakies adrese gdzie moglbym kupic cos takiego.(sory za stylistyke ale mam klawiature nie polska )..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Cześć dziś podłączyłem radyjko ale pod zapalniczkę. Z czasem chciałbym podłączyć się pod aku ale nie wiem którędy mam pociągnąć kabel pod maskę. chciałbym również aby w środku była wtyczka normalna pod zapalniczkę w sensie gniazda ale prosto pod aku. Ma ktoś podobny sposób podłączenia radia? Auto Megane "II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez.pl Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 grzebałem na allegro i oto co wydaje mi się dobrym rozwiązaniem: złącze PL: http://allegro.pl/twin-car-sirio-fm-oraz-cb-w-oryginalny-otwor-i1877239039.html złącze DV: http://allegro.pl/tylko-u-nas-sirio-twin-car-cb-fm-z-glowka-dv-i1901684965.html sam się przymierzam do zakupu w/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1201 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Ja u siebie tak zamontowalem radio cb cięcie Regulamin dodawania zdjęć P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 3 fotka to wyjaśnienie jak się zajmuje nośną nawet o tym nie wiedząc..... Wielu chyba tak albo podobnie gruchę wozi, rozsiewając w eterze prywatne rozmowy we własnym aucie. Czasami są bardzo ciekawe...... hehehehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi