szklasty Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam od niedawna jeżdżę Scenikiem III 1,5 dci 105 z 2010 r.Bezawaryjnej jazdy życzę sobie i wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
California Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam, od roku jestem posiadaczem Scenica 1.9 DCI z przebiegiem obecnie ponad 272kkm, po za kilkoma drobnymi incydentami z elektroniką wszystko działa jak należy. Życzę bez problemowego użytkowania i szerokości. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecomer Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam ja :) średnioszczęśliwy posiadacz Meganki II 1,9 dci... Dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talar666 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników Renówek:) Aktualnie poszukuje swojego wymarzonego Scenica 2 i na pewno zapytam o poradę przed zakupem bardziej doświadczonych kolegow. Pozdrawiam Edytowane 30 Czerwca 2014 przez talar666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tengel Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam wszystkich użytkowników. Od 2 miesięcy poruszam się Renault Scenic mk1 lift. Pozdrawiam serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeuszchelinski Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam jestem Tadeusz z okolic Strzegomia :) miło mi powitać całą ekipę forum, jestem użytkownikiem renault megane coupe 1.6e z 1996r i z pod znaku rombu posiadam także w garazu lagunę z 2002r z silnikiem 1.9dci w wersji Initiale Paris. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny6665 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam, Piotrek z Sosnowca. Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami ;). W rodzince mamy Renault Thalie 1.4 8v 02' i świeży nabytek Megane 2 ph II 2.0 16v 08' kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmarcin Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam wszystkich! Od miesiąca jestem posiadaczem Megane II 1.9dci 120km, do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witajcie, Przybywam, poszukując informacji i porad na temat Megane II. Generalnie szukam auta kombi, benzynowego które pomieści dwoje szkrabów na tylnej kanapie a w bagażniku dwa wózki... także wymagania są duże :) A Megane II GrandTour jest jednym z typów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elo_Niedzwiedz Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Witam wszystkich!:) aktualnie śmigam Classiciem I ph ale poszukuje Coupe też I ph a to dlatego że jestem porządnie ZaMeganowany :D Edytowane 14 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_w Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam wszystkich, szczególnie nocnych marków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lurys Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Witam wszystkich forumowiczów :) Od m-ce jestem szczęśliwym posiadaczem scenica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr12345 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witam, od jakiegoś czasu pomykam Megi III i chyba będę tutaj częstym gościem. Pozdrowionka dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mil11 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam wszystkich! Nazywam się Emil. Renówkami poruszam się od kilku ładnych lat. Od kilku tygodni jestem posiadaczem Megane II, silniki 1.6 16V, wersja Luxe Dynamique, 2003 rok. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi