lukasjersey Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Witam wszystkich serdecznie.Od miesiaca jestem szczęśliwym posiadaczem megIII grandtour gt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafel Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dzień dobry, Witam wszystkich Szanownych Forumowiczów! Posiadam od wczoraj ;) Megane Classic RXE 1.6 16V Initiale Paris. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1525 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Witajcie! ;) Artur, od roku posiadam meganke II 02' w ciekawej wersji Elia Racing z motorem 1,9 120KM, którą pochwalę się jak tylko zrobię jakieś dobre foto. Pozdrawiam! Edytowane 25 Lipca 2015 przez artur1525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz.p Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Dzień dobry, Jestem tu od niedawna. Od 6-ego lipca stałem się posiadaczem Megane II Luxe Dynamique 1,6 16V (wersja trzydrzwiowa) z 2003 r. Bardzo przydatne forum- Na starcie miałem zapchane kanały podszybia co dzięki temu forum zlokalizowałem, także jeszcze bzyczącą turbinkę przy lusterku wstecznym. Tak, że naprawdę dużo cennych informacji tutaj jest. Pozdrawiam serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Witam wszystkich!,od miesiąca użytkuje Grandtoura 1.2 TcE :) na razie same superlatywy,no może oprócz cienkiego audio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtek89 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam wszystkich Forumowiczów. Od niedawna stałem się posiadaczem Renault Megane Classic Expression 1.6 16v z 2001 roku. B. fajne forum. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater-acme Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć, nie mam jeszcze renówki, w życiu nawet nie miałem, ale żonie się Meganka III podoba, a że pora na nowe auto, to będę tu szukał info i wsparcia :) Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1984 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów :) Jestem posiadaczem Fluence. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferguko Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam wszystkich już od dawna jestem na forum jednak jeszcze nigdy nic nie pisałem ani się nawet nie przywitałem także jeszcze raz witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy megane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animisiewaz Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam wszystkich, kolejne Megane III Grandtour Color Edition 1.5 dCi FAP 90 2011 na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam wszystkich miłosników marki Renault. Pozdrawiam serdecznie forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 witam....przyszły może posiadacz Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahmce Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Witam . Od kilku dni posiadam megane II cabrio w dieslu. Fajne auto, zobaczymy czy zawsze tak będzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidk Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć, /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Nigdy nie interesowały mnie francuzy. Dla mnie auto/żart wykonany na 100tyś km. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Kupiony celem spróbowania tematu w podobnych pieniądzach jak za rower. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Megane II 1.6 16v 3d hb /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Póki co jestem pozytywnie zaskoczony cenami części. Jestem zaniepokojony ilością elektroniki w miejscach zupełnie do tego nie potrzebnych. Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzro Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Cześć wszystkim :) jestem świeżo po kupnie Meganki I FL 5 drzwiowej z 2001 roku z silnikiem benzynowym 1.6 16v i skrzynią automatyczną, ponieważ jestem niepełnosprawny na wózku inwalidzkim :) mam nadzieję znaleźć na forum pomoc w razie potrzeby ze strony doświadczonych posiadaczy Meganki i ciekawe porady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi