Prezes Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinc76 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Witam towrzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedzierra Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Witam wszystkich. Stałem się posiadaczem Megane I Classic i mogę czasem potrzebować porad wprawionych w bojach posiadaczy Renault, więc jestem z wami tutaj. Ale tymczasem pozdrawiam i szerokiej drogi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masterboy75 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam Szanowne Grono Forumowe. Zakupiłem Megankę I phII z 2001r z silnikiem 1,4 16V. Mam nadzieję, że będę tu zaglądał raczej z ciekawości niż w celu rozwiązania ew. problemów. Czas pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinci76 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam wszystkich użytkowników tego forum :).Jestem właścicielem Renault Scenic II 2004r.silnik 1.6 16V i Renault Clio III 2006r. silnik 1.4 16v z LPG.Pozdrawiam i życze szerokiej drogi :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david87 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam forumowiczow Jezdze obecnie Ibiza ale to ostatnie jej dni u mnie :) Rozgladam sie za meganka i dlatego postanowilem sie zarejestrowac na tym forum Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapiszon00 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, pozdrawiam wszystkich forumowiczów, zakupiłem meganke scenic 1.6 ,16v..110km...posiadam megi clasic 1.4 75km którym jeździ żona, od 4 lat, potrafię się podzielić pewnymi problemami i ich rozwiązaniem... na dziś problemem jest tylko brak instrukcji obsługi dotyczącej klimatronika, brzęczącego silniczka w lusterku, ustawień kompa na wyświetlaczu, tzn zużycie paliwa, dystans itp... myślę że z pomącą forum dojdę do wszystkiego?? i pomogę na ile doświadczyłem z clasicem!!! pozdrawiam wszystkich użytkowników francuzów, życzę bezawaryjności.... Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_andre Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Siema wszystkim. Mma na imię Andrzej. Mam zamiar kupić Renault Scenic RX4 stąd moja wizyta na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinPogorzelski Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Witam! Nazywam się Marcin, niedawno kupiłem Megane CC 2004 i mam przeciek dachu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwniczne Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Cześć! Właśnie kupiłem swoją megankę i zarejestrowałem się na forum aby więcej dowiedzieć się o moim samochodzie ;) Mam nadzieję, że dogadamy się i miło wymienimy wiele zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris22l Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Od miesiąca posiadam renault megane 1 ph2 silnik 1.4 70kw.pozdrawiam krzysiek Edytowane 17 Września 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti104 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Witam, Przymierzam się do zakupu megi, budżet do 30 tys złotych. To forum to nieoceniona skarbnica wiedzy. Dlatego tu jestem :) Pozdrawiam Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi150 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Witam wszystkich. Od 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczic Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Witam wszystkich, być może zostanę posiadaczem meganki więc warto tutaj być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi