wilu1983 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam wszystkich :) Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem renault Megane III z 2011 roku. Pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorek007 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Witam wszystkich, Zapisałem sie forum pare tyg temu szukajac info o Megankach a dzis stalem sie, mam nadzieje ze szczesliwym posiadaczem Megane III Grandtour :) Pierwszy moj francuz, po 2 niemcach i 2 japoncach :) Zobaczymy czy sie zaprzyjaznimy ;) Pozdrawiam wszystkich Igor Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fernand Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Miło mi powitać szanowne grono użytkowników i miłośników marki Renault, z którą to mam do czynienia od 11 lat (Megane II; Scenic II i obecnie Megane III/Scenic III) można powiedzieć, iż bez kłopotów gdyż drobne duperelki do nich nie zaliczam. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu8888 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Od dwóch miesięcy przesiadłem się z meganki I w sedanie do II kombi. Dużo przydatnych rzeczy znalazłem już na forum. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablowski Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Dzień Dobry wszystkim, jak dobrze pójdzie to będę użytkownikiem Megane III Grandtour Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus75 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Megane III 1.6 16V 100KM grand tour. Przesiadłem się z Astry 2 kombi. Pozdrawiam wszystkich. Wysłane z Moto X Style Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picalke Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Cześć! Od jakiegoś czasu jestem dość szczęśliwym posiadaczem Meganki Coupé 1.9 dCi. Ma już troszkę na karku, ale frajda z jazdy jest nadal wielka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derweise Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witam, mam na imie Kamil. Aktualnie Laguna III GT 2.0 dci. Niedługo zaczynam poszukiwania megane III najlepiej w PB. Im mocniejsze tym lepsze:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setherial666 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirakh Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dzień dobry :) Jestem tu bo poprzednie autko miało dzwona i trzeba znaleźć nowe :) No i Megane II fajne auto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabrysm Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Witam wszystkich użytkowników forum. Od niedawna jestem posiadaczem Megane II phI 1.6 16V 113KM. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andyroman Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam. Jestem nowy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SiDoR_ Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Wczoraj moja kobieta w moim imieniu kupił Renault Megane 1 kombi. Jeszcze autka nie widziałem, ale stoi już pod blokiem i jak zdejmą mi gips to pewnie je zobaczę (obecnie widziałem tylko zdjęcia z OLX). Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOJO Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam i pozdrawiam z Trójmiasta :) Renault Megane IV 1,6 sce 115 km Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi