artur1525 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Póki co auto na gwarancji więc w silniku nic sam nie dłubię, ale jak zacznę to będę się dzielił. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Witam na pokładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soczek512 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) Witam.Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym "mam nadzieje" posiadaczem Meganki 4 Hatback z 2019 roku z przebiegiem 16 tyś.Jest to już kolejny francuz poprzednio był Citroen C4 Coupe super auto,bezawaryjne i super mi się nim jeździło zamieniłem na wspomnianą Megankę.Mam nadzieję że Renówka również odwdzięczy się bezawaryjną jazdą.Jeszcze raz Wszystkich pozdrawiam. Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez soczek512 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicole Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Witam Wszystkich Od roku mam Megane II cc i cały czas "poznaję" to autko... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Witam nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCINO97 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Witam wszystkich. Od września tamtego roku jestem posiadaczem megi 3 silnikiem f4rt. Druga moja renówka w posiadaniu. Pierwsza to laguna 2 f4p na której zjadłem zęby przez kilka lat użytkowania. Mimo to wierny marce ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Witamy w "rodzinie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kender Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Witam wszystkich. Megankami jeżdżę od 2008. była 1 kombi 1.4, potem 2 sedan 1.5dci. Teraz jest 2 cc 1.6. Dodatkowo jeszcze espace 2.0T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinURS Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Cześć wszystkim, jestem tu już od 2 lat ale raczej jestem biernym użytkownikiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Pozdrawiamy. Nic nie stoi na przeszkodzie abyś zaczął być aktywnym użytkownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasoir0591 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Witam, wszystkich ja dopiero początkujący w renówkach, ale mam nadzieję, że się nie wystraszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4D Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Cześć wszystkim, kolejne moje forum bo kolejna zmiana samochodu. Już 9 o ile dobrze liczę..:P Teraz czas na zabawę z Meg4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumeika Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Dzień dobry Po sześciu latach z Renault Clio II, przesiadłam się do Meganki. Wcześniej byłam zakręcona w temacie Opli, przerobiłam Kadetta D i E. Szykując się do zakupu nowego auta, rozglądałam się raczej za jakimś "niemcem" ale jak wsiadłam i przejechałam się Megane... przepadłam z kretesem ? no i jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falckenhaus Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Witam Wszystkich i kazdego z osobna jestem szczesliwym posiadaczem Scenic I PhII i nie zamieniłbym go na żadne inne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi