GrandTour_2.0 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam! Od października mam przyjemność jeździć Megane II Grandtour 2.0 benzyna ;)) pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agronpl Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam! Od Listopada jestem właścicielem Megane II ph II. Wersja Alize 1.6 benzyna. Pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HindemitH Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam ;) Od wczoraj jestem posiadaczem Meganki III w Kombi ;) Szcześliwego Nowego Roku dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjmag Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam wszystkich choć pierwszy raz na tym forum nie pierwszy raz z Renią w posiadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_145 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam wszystkich serdecznie! Od niedawna zacząłem zabawę z 1.5 DCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonn Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam. Jak przystało na nowego członka tej społeczności trzeba się przedstawić i przywitać Mam na imię Tomek, jestem ze Śląska. 4 grudnia kupiłem Renię Megane Grandtour III ph I z motorkiem 1.4 Tce 130KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuraj72 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 witam trafiłem tutaj po tropie z RLKP, za częściami z innych reno do usprawnienia mojej LAGUNY3 2.0dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamand1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witajcie ! Od trzech dni jestem użytkownikiem Renault Megan 3 ph1 grandtour 1,4 Tce :) pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrKTM Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Witam wszystkich forumowiczów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszY Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Megane IV Dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megabrav Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Witam, wprawdzie z opóźnieniem (moja rejestracja 1.01.) ale zawsze :D Od lutego 2016 roku jeżdżę Meganką II ph II (2007) 1.6 (z LPG) kombi. Wcześniej, od roku 2004 jeździłem aż 12 lat Meganką I (2000) 1.4 kombi (od 2014 z LPG), z której byłem bardzo zadowolony. Pozdrawiam, megabrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik2318 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanos77 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam serdecznie forumowiczów! Cieszę się, że mogę znaleźć się w tak zacnym gronie. Mam na imię Alan i jestem z Jastrzebia Zdroju. Kupiłem żonie Scenic 1 Ph1 1.6 8v z 99 roku i już mnie coś bierze, jak raz w tygodniu nie pogrzebie to nie jedzie te auto. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi