olej897 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam. Od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Megane II 1.9 120KM i jak na razie bez żadnych większych problemów. Obecnie mam jedną drobną usterkę z zegarem i czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroliq Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Na forum nowiciujsz, szczęśliwy posiadacz meganki od 2010r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majmil Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam wszystkich :) Na chwilę obecną pod blokiem stoi Rover 214, ale mam nadzieje, że już niedługo z waszą pomocą to się zmieni i zaparkuję Scenica 1,9 rocznik 2004-2006. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMB Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam szanownych uzytkownikow forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekr Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Cześć forumowicze! W piątek kupiłem Renault Megane II (wersja kombi) z 2004. Do zobaczenia na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosłav Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) Witam wszystkich, mam na imię Jarosław, pochodzę z Kielc, lecz mieszkam i studiuję we Wrocławiu. Jestem posiadaczem Megane II ph I 1.5 dci, super auto, jeżdżę nim bezawaryjnie od 4 lat, przebieg jaki jest każdy widzi , dopiero teraz zaczęły się problemy, które opiszę w stosownym dziale. Miałem kupić Golfa jak prawdziwy statystyczny Polaczek, lecz trafiłem na znacznie młodszą megane za mniejszą kwotę i nie żałuję w minimalnym procencie, moja siostra nawet kupiła sobie ostatnio taką samą :D Małe spalanie, super hamulce, niskie ubezpieczenie to są atuty, którymi zawsze sprowadzam "golfiarzy" na ziemię i przeciwstawiam się obiegowej opinii o autach francuskich :D Pozdrawiam. Edytowane 10 Lipca 2012 przez Jarosłav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisiana Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam serdecznie! Nazywam się Radek, jestem ze Świętochłowic 2 lata temu posiadacz R19 potem Tico, ale miłość do Meganki wróciła.. Od niedzieli szczęśliwy posiadacz Renault Megane Grandtour 2 1.9 dCi. Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paawel Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam serdecznie! Od kilku dni jestem posiadaczem Renault Megane I ph II i mam nadzieję że znajdę na forum pomoc i porady dotyczące mojego nowego nabytku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam wszystkich. W ramach walki z kryzysem sprzedałem niedawno droższe auto, a dziś kupiłem Megankę I phII z 2001 r. z motorkiem 1.4 16V. Zobaczymy czy dzięki niej wyjdę z kryzysu czy może raczej pogrąży mnie do końca. W każdym razie witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madebypirat Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Cześć :D Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz_d Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam Od tygodnia ujeżdżam Megane I z 1997 i pilnie nadrabiam braki w wiedzy dot Megane PZDR Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sgp Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam forumowiczów. Jestem posiadaczem Scenica I ph II 1.9 dCi z 2000 roku. Mieszkam w Tarnowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :D Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :D :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :D Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. :) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel0707 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Witam wszystkim:) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i z okolic Radomia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtyczka Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Witam wszystkich! Od 3 Dni jestem właścicielem Meganki 2 2003r Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi