Krzychu Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zapraszam do częstych odwiedzin, niekoniecznie związanych z problemami z autem :D Gratuluję zakupu i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesik1 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam wszystkich. Stałem się nowym posiadaczem Megane II PHI, Mam nadzieję, że niedługo będzie czas aby pochwalić się nowym nabytkiem:) Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamell80 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Posiadam od jakiegoś czasu Megankę z 98 roku. W razie problemów liczę na wasza pomoc , sam oczywiście też jestem do dyspozycji . Pozdrawiam. A temat przeznaczony na takie powitania widział??? Przenoszę. Edytowane 17 Grudnia 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flacha Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam wszystkich serdecznie. Od 14 grudnia jestem szczesliwym posiadaczem Renault Megane Grandtour 2012 , 1.4 Tce Dynamique. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_RSi Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ja również witam , ponieważ to mój 1 post na tym forum, a podejrzewam, mając wcześniejsze doświadczenia z Renówkami - że nie ostatni Od niedawna posiadacz dupowozu Megane I po lifcie, czyli faza 2, 1.4 16v . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilio_09 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam, mimo że Renault posiadam już od ponad 3 miesięcy dopiero teraz zaglądam na forum. W moje ręce wpadła Meganka I. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam OIL Megane I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackdriver1978 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) no cześć Mariusz jestem z Piekar Śląskich odpycham się meganką scenic 2,0 8v 1998 r :D mam nadzieję że mnie przygarniecie :P pozdrawiam M..... Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannyr Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam wszystkich , zakupiłem Scenic II 1,9dci 2004r. no i teraz pewnie bez tego forum się nieobejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :P Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami :P ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. :P Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, jestem Michał, z Trzebini (woj. Małopolskie) i jeżdżę Renault Megane I Ph I oraz na co dzień, a szczególnie zimą Fiatem 126p FL :D Zapraszam na Fb funpage'a mojej Meganki http://www.facebook.com/RenaultMeganeIPhIOemByPromil Pozdrawiam Edytowane 23 Grudnia 2012 przez Promil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawellodz Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Witam. Jestem Pawel z lodzi. Zakupilem niedawno renault megane I phI cabrio 1997r. Mam pare pytan do uzytkowników tych aut. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6, 5.9 -Prezes Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam wszystkich. Jestem Maciek i mieszkam w okolicy Andrychowa. Od ponad dwóch lat posiadamy Scenika I ph II 1.9 dCi, jeździ nim tata. Ja śmigam Laguną I ph II. Mam nadzieję dowiedzieć się tu paru ciekawych rzeczy o naszym autku i czasami zasięgnąć rady. Pozdrawiam i wesołych świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batory24 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Witam wszystkich. Jestem Adam i mieszkam w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revolta Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 cześć. Mam na imię Maciek. Powoli meganka II HB przechodzi w moje posiadanie :D trochę już przejechane ale jako pierwszy samochód będzie musiała mi jeszcze trochę posłużyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi