borewicz Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam wszystkich, Od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Grand Scenic II Ph. II z silnikiem 1.9 DCI Cieszę się, że tu zajrzałem - to prawdziwa kopalnia wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtis1990 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam serdecznie wszystkich posiadaczy renaultów, a w szczególności meganek. Od pewnego czasu jestem posiadaczem meganki z silnikiem 1.6 z automatyczną skrzynią biegów ale nie mam zielonego pojęcia ilu konna jest moja megi. Dopiero dziś trafiłem na to forum i dzięki niemu ( mam na dzieję że sobie poradzę jako laik ) zabiore się jutro za naprawę dmuchawy bo działa tylko na 4 biegu ;( Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryBoy Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam! Mam nadzieję stać się posiadaczem Megane III, ale na forum lepiej zawitać wcześniej :) Pozdrawiam, Jerry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmandy Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam! Od kilku dni jestem posiadaczką Magane II z silnikiem 1.9 dci. Jest to zamiana za Clio II, które jest już po prostu za małe. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelessone Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nadszedł czas, żebym i ja się przywitał. Na forum już zadałem pytanie, ale posiadaczem Meganki jestem od wczoraj, stąd taka pokrętna kolejność postów :) Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Po czasowym niebycie na jakimkolwiek formum zainstalowałem sie właśnie tu, czyli w gronie "fanatyków" naszej ukochanej Reni. Do wakacji byłem posiadaczem Megi I, od wakacji jest Megi III Grandtour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryso Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam wszystkich posiadaczy Sceniców,super autko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej_ele Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Pozdrowienia dla forumowiczów i posiadaczy renault! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek cz-wa Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam bardzo serdecznie. Obecnie użytkuję Grand Scenica III 1,4 TCe, więc to zobowiązuje dlatego jestem z Wami. Pozdrawiam PIKUR, Laguna Klub – Jacek cz-wa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depe Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam... Ja również zdążyłem już zapytać na forum, a jeszcze się nie przywitałem, sooorki. Od kilku miesięcy jestem w posiadaniu Scenica 1.8 16V z 2000r., w sumie to moja żona jest jego kierowniczką i jest bardzo zadowolona z tego autka. Od miesiąca śmiga na LPG... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eugieno Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekdbr Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam wszystkich :) mega dużo informacji tutaj :) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruogiwara Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Dzień dobry albo dobry wieczór :) Pojawiłem się tu bo wymyśliłem, że mojej rodzinie przydałby się Grand Scenic. Jak na razie czytam, ale pewnie będę też zadawać pytania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artaf Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam wszystkich szczęśliwych lub mniej szczęśliwych ;-) posiadaczy wszelkiej maści renówek, a w szczególności posiadaczy Meganek :) . Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Megane II PhI Grandtour 1.6 16V i mam nadzieje, że takim pozostanę :) . Dzięki Wam rozwiązałem już kilka bolączek mojego auta i nie dałem się zapędzić w kozi róg w ASO :) :) Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie... - artaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs0n Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam, ostatnio zostałem użytkownikiem Renault Megane II z 2003 roku. Autko ma 91 kkm przebiegu silnik 1.6 i całkiem przyjemnie jeździ. Niestety już pojawiły się problemy i liczę że pomożecie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi