godin Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich posiadaczy czterech kółek! Edytowane 7 Października 2014 przez godin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikoliko Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 witam wszystkich forumowiczów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek83 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Bry! Stary Meganofil się kłania się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro82 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Witam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
APU Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Cześć. Właśnie kupiłem piękną czarną Megankę z 2-litrowym zagazowanym silnikiem. Fajna mzszyna... Pozdrawiam, Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek5891 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Cześć wszystkim. Jestem nowym użytkownikiem. Szukam tematu by nie plagiatować. Nie zaśmiecam. Pozdro All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Serdecznie witamy i prosimy o dokładne przestrzeganie regulaminu forum :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTplayer Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Witam wszystkich, dziś zakupiłem megane III 1.4Tce, od 8 lat jeździłem audi a3 8l 1,9tdi, mam nadzieje że nie pożałuję zmiany ;) Edytowane 12 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska2 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Witam wszystkich.Jestem Kasia i od wczoraj jestem posiadaczką scenica 2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamonika Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Witam wszytkich forumowiczów. Dziś ponownie zostałem właścicielem Renaulta (były już Twingo, Laguna II i Espace IV). Tym razem jest to Meganka III ph I dla żony, kupiona od kolegi (I właściciel z polskiego salonu). Pozdrawiam adamonika Edytowane 12 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBSONS66 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witam jestem posiadaczem Renault Megane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacor0571 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witam wszystkich. Jestem tu nowy, tak wyszło niestety. Od razu zadam pytanie. Potrzebuję najlepiej w pdf "Sam naprawiam Renault megane I ph II. Ktośc może być tak uprzejmy? Dzięki wielkie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika86 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam wszystkich:) posiadam meganke 2006 sedan sport way 1.6 16v mam nadzieję, że uzyskam kolejny raz pomoc jeżeli się zwrócę do Was :) Jedenmu Panu serdecznie dziekuje za pomoc żółtodziobowi ;) Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoczkast Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witam wszystkich.Od czterech miesięcy jestem posiadaczem megane coupe 2.0 8v 1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi