MegiClassic Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Witam :) Musze wymienić nadkola PP i LP ponieważ oba są połamane. Czy te NADKOLA będą pasowały ? Może wiecie jak jest z jakością wykonania i ich spasowaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Nie kupuj zamienników. Ja zakupiłem, spasowanie było ok, ale na mrozie popękały od uderzeń kamieni. Poszukaj używanych w dobrym stanie. Jak potem kupiłem używki, to nie miałem żadnych problemów w zimie, czy w lecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Potwierdzam, na dodatek często mają źle spasowane zaślepki do wymiany żarówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi