HOSToRIDER Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) witam <> mam powazny problem teraz jak sa ulewy to w moim aucie w podwoziu w karoseri pod podloga jest bardzo duzo wody, w schowkach w podlodze to sa one wypelnione woda lewy jest tylko mokry ale prawy jest prawie caly w wodzie <> buta od gazu mam mokrego na poczatku lecz lewy but jest suchy u pasarzera mi woda po ruszeniu autem zaczela wyciekac... oczywiscie auto stalo na parkingu a ciagle padalo <> pomozcie prosze ogolnie pod deska rozdzielca jak wkladam palce pod deske to tam wszystko jest mokre :( jutro jade do polski 400 km tym autem i dopiero do mechanika jade lecz nie wiem jakiego <> dodam ze musze tez osuszyc auto wyprac nie wiem jak :( to moj 1 samochod mam 22 lata prawko od pol roku Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi 5.9 - Enter Kropki i przecinki nie gryzą. Pawel Edytowane 20 Listopada 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Masz zapchane odpływy na podszybiu szybko udrożnić je bo inaczej elektronika się skończy w samochodzie , temat odpływów na podszybiu jest na forum A teraz to najlepiej wywalić dywany i suszyć auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOSToRIDER Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) niestety dopiero jutro moge do mechanika jestem za granica wode w aucie mam juz 5 dni :( i zaczelo nie przyjemnie pachniec a jak to mozna samemu udroznic ??? oraz do jakiego mechanika sie udac aby mi to naprawil oraz do kogo aby to osuszyl i wypral ??? Edytowane 20 Listopada 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Jak pisałem wcześniej na forum jest temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOSToRIDER Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) dasz linka moze ? Edytowane 20 Listopada 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 A może ktoś po prostu napiszę w dwóch zdaniach jak to najprościej w megane 3 zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOSToRIDER Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) tematow jest pelno na forum jakies nakerowanie na dobry temat moze ?? Edytowane 20 Listopada 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 zrywaj wycieraczki i całe podszybie - zobaczysz tam pełno wody. po zewnętrznych stronach tych wnęk namacasz otwory odwadniające, wybierz szlam, muł i liście i powinno być OK. swojo szoso - nie słysząłem by w innych markach był ten problem. kolejna porażka renaulta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Eeee , Audi też pływa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Najgorzej to z tym zdejmowaniem wycieraczek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Same schodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Trzymam za słowo :) Za pierwszym razem zawsze mam kłopot. Później po przesmarowaniu jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOSToRIDER Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) poradzilem sobie wody tam bylo sporo wycieraczka prawa nie chciala zejsc ta wieksza lewa normalnie zeszla lecz wsyzstko ok odpywy byly zatkane poniewaz uszczelka jest w polowie odplywu i tam zaczelo sie osadzac az sie osadzilo za duzo i niestety sie zatkalo woda do auta mi sie lala <> panie i panowie prosze o rady jak rozebralem troche srodek plastiki na konsoli to zauwzylem plamy rdzy czym to popryskac ??? oraz pytanie gdzie dac samochod aby mi dywany w aucie wyprali sciagalem poczne uszczekli od drzwi i plastiki na dole zobaczylem pod dywan pod gabke i tam jeszcze jest taki material chyba to ten co redukuje szumy jest caly namocony woda plywa jak to osuszyc chcial bym wyprac <> jak narazie mam taki pomysl przyjezdzam do polski rozbieram auto wyciagam to wszystko i tutaj mam problem kraszer moge jedynie pozyczyc odkurzacz wodny nie mam skad pytanie mam a jak pojade na orlen i tym odkurzaczem z orlena wode odkurze z materialu xd ??? moge tak zrobic ? Edytowane 20 Listopada 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ja w megankach wywalam tą gumę na końcu odpływu, żeby woda i syf spływały sobie bez problemu. Dostęp do tych gum jest po zdjęciu nadkola lewego i prawego, część od strony kabiny. Chyba szybsze to niż zrzucanie podszybia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOSToRIDER Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) pisalem podszybie odetkanie teraz kwestja prania i suszenia :) Edytowane 20 Listopada 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi