tomakur Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Czy to możliwe, że nie ma na desce rozdzielczej włącznika od PDC a jest w tylnym zderzaku na samochodzie i będzie działać. Chodzi o Megane III Ph I 2009 Edytowane 1 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tak, to jest normalne. Będzie działał po włączeniu wstecznego. Włącznik był montowany, gdy czujniki były również z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dzięki za info Bo już myślałem że nie wkręcają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Włącznik raz był montowany, raz nie. W kombi ( 2010)miałem wyłącznik, a czujniki tylko z tyłu. W coupe (2011) miałem też czujniki tylko z tyłu, a włącznika nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ja w kombi 2013 mam czujniki z tyłu, a włącznika nie mam. W tym roczniku to chyba norma, bo oglądałem kilka egzemplarzy przed zakupem, wszystkie miały czujniki z tyłu, a włącznika żaden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktorrod Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Wyłącznik/włącznik masz w komputerze podkładowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dokładnie, ja mam czujniki przód i tył, można je wyłączyć tylko poprzez menu, nie ma włącznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi