Jottar Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udało Ci się zidentyfikować problem? Zaobserwowałem coś podobnego u siebie (rok 2013, dCi) od paru dni, ale nie przy każdym odpaleniu. Zapach pojawia się na parę sekund i znika. Zastanawiam się, może jakieś martwe zwierzę pod maską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SDTA Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie jest to identyfikacja jednoznaczna. Są tam na pewno grzałki elektryczne do podgrzania przedniej szyby. Zbiera się na nich kurz stąd ten zapach. Inna moja diagnoza za późno włącza się wentylator i dochodzi do przegrzewania. SDTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nie wiem co to było, objaw pojawiał się przez kilka dni, a potem sam z siebie permanentnie zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Oby nie doszło do pożaru podczas jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi