ponte Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Ale czemu nie za każdym razem znajdywało (łączyło się) z silnikiem, wszystko git tylko elektryk jakoś mówił że nie widzi wtrysku, zaraz niby znalazło ale nie mógł nic przyuczyć. Wina auta? Edytowane 13 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Raczej operatora, jakby nie łączył się na stałe z sterownikiem silnika to auto by nie paliło Jak nie operatora to sprzętu Clipem nic nie przyuczy w prosty sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponte Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 heh, a nie znasz kogoś w okolicy Bielska? Krakowa? Albo czy jechać z tym do aso? ile by mogli krzyknąć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nie wiem czy aso zrobi Zadzwoń do UIO czy udostępni clipa to mogę zrobić zdalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponte Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Uio ? tzn>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) /memberlist.php?mode=viewprofile&u=57"]Tu można do znaleźć He he widzę iż jakaś cenzura jest na tym forum UIO szukaj na scenicforum . pl Edytowane 14 Grudnia 2015 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topkrk Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jak mi powiesz gdzie zmienić to zrobię.Pozdrawiam ZX81. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wystaw clipa przez teamviewer + płyta z reprogiem i zrobię zdalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topkrk Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Teamviewera jeszcze nie używałem trzeba by zainstalować dopiero.Commanderem się nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie , nie da się commanderem , aczkolwiek kiedyś szukałem ale wiem jak zrobić clipem to clipem robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topkrk Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jak nie będzie nikogo chętnego to zainstaluje teamviewera ale to nie dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponte Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam. I jak by to miało wyglądać tzn? jak to można zdalnie zaprogramować? z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ja potrzebuje dostęp do clipa podłączonego do samochodu i płyte z reprogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponte Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) I kto mógłby takie coś udostępnić? gdzie podjechać? Ile by to kosztowało? Dodano: 15 gru 2015 - 21:12 Można prosić jakiś numer telefonu? Osoby która mogła by mi pomóc z tym tempomatem? Edytowane 18 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jak mi powiesz gdzie zmienić to zrobię.Pozdrawiam ZX81. Dopiero to telefonie za kumałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi