tomakur Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Witam Jestem posiadaczem Megane III Ph I 1.9 dCi klimatronik. <><><><><><><><><><><><><><> Mam pytanie czy u was też słychać jak włącza się klima nie sprzęgło (jeden pojedynczy stukot) a syk i tak cały czas jak jest włączona sprężarka. Klima chłodzi. <><><><><><><><><><><><><><> Mam złe przeczucia, że to może koniec sprężarki <><><><><><><><><><><><><><> Podpowiedzcie co i jak Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 18 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekpetryk Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Cześć U mnie jak sprężarka kończyła się wcześniej wydawała dźwięki podobne do tego co opisujesz (trochę bardziej podobne do pisku niż syku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Kiedy wymieniałeś czynnik w układzie klimatyzacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć znalazłem na forum, że tak może być jak jest za mało czynnika chłodniczego. Jadę w piątek na diagnostykę. Zobaczymy mam nadzieję, że to to bo jak sprężarka to szok. Dodano: 18 gru 2015 - 19:00 Byłem u mechanika, faktycznie było za mało czynnika chłodniczego, teraz działa bez zarzutu. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi