Roberawin Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Witam, czy wie ktoś gdzie się znajduje czujnik zderzeniowy w samochodzie Renault Scenic II 1.9 Dci 130KM, rok 2007. Przekopałem cały internet i nie znalazłem byłbym wdzięczny za zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0409 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Może się mylę ale w tym aucie niema takiego wyłącznika. Niech zgadnę poduszki Ci wystrzeliły? Edytowane 19 Grudnia 2015 przez Maciek0409 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Układ airbag wyłącza silnik po wykryciu zderzenia o odpowiedniej sile. Robi za dawny bezwładnościowy czujnik zderzeniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Nie ma, sterownik poduch może odcinać ,ale chyba w 2 jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Szukaj schematu 756, (jeśli przekopałeś cały internet to wiesz co to jest i gdzie go szukać) to właśnie MODUŁ ELEKTRONICZNY AIRBAG /NAPINACZ PASÓW S6.PDF S20.PDF S27.PDF Edytowane 19 Grudnia 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberawin Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Nie, nie na razie jest wszystko w porządku tylko chciałem się zabezpieczyć na przyszłość w razie problemów gdzieś w trasie. Przedtem miąłem starego scenica i od razu był widoczny pod maska, a w tym miałem właśnie problem z zlokalizowaniem. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi