karolaa Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witajcie, Przeczytałam chyba wszystkie wpisy o radiach i zmianach konfiguracji natomiast nigdzie nie ma informacji o tym jak zmienić radio ze zwykłego na np takie z opcjami jakie daje Arkamys (większa moc na wyjściu, inne menu) lub BOSE Pytanie gdzie 'siedzi' menu ? w radiu czy w jakimś module? Znalazłam, ze radio BOSE musi miec nr 1159638R, a jaki nr musi mieć Arkamys? Czy jeśli kupię BOSE to będzie menu i ustawianie basów, scen akustycznych możliwe? W obecnej reni mam zwykle radio z navi bez BT. Poprzednio miałam BOSE i Arksysa i brakuje mi radyjka lepiej grającego. Najbardziej poszukuje informacji o nr radia Arkamys tak żeby na wyjściu było 4x40W. Dodano: 08 sty 2016 - 11:27 Czy ma ktoś wiedze nt gdzie siedzi 'menu' radia i czy radio BOSE/Arkmysa można włożyć do każdego auta i będzie moc wyjściowa na radiu większa? Czy ktoś może sprawdzić jaki nr radia był w tym aucie - VF1BZ0B0641464391 - to był Arkmys.. może tak dojdę jaki nr powinien być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Radia można sobie przekładać dowolnie, bo to nie problem (to w nim jest całe menu). Co innego z wyświetlaczem, bo on musi już być dopasowany do konkretnego radia. Co Ci da ta większa moc, jak głośniki zostaną te same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 mam navi, czyli wyświetlacz, który obsłuży każde radio (wiem, że przy mozaikowymi wyświetlaczami jest problem). Głośniki też zmienię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 To nie pozostaje nic innego, jak tylko zmienić radio (od niczego skonsultuj się z Cinasem z forum, żeby nie było niespodzianki) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) ok zapytałam Edytowane 8 Stycznia 2016 przez karolaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi