Azama Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam, Koledzy interesuje mnie dołożenie tempomatu do mojej meganki3 i moje pytanie: -czy do każdej wersji można dołożyć tempomat i co oprócz kierownicy z przyciskami i przycisku w tunelu jest do zakupienia -czy jest jakiś forumowicz który podjąłby się założenia tego w moim aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Trzeba jeszcze dokupić zwijacz do wersji z tempomatem. Resztę części chyba już wymieniłeś. W 1,5 dCi założysz bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zwijacze w 3 chyba są uniwersalne, bez rozróżnienia na wersje z i bez tempomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Też potwierdzam, że przynajmniej w Megane 3 dci z 2009 roku zwijacz jest przygotowany do podpięcia tempomatu. Kierownicę wymienisz sam, to 3 minuty, włącznik tempomatu tez założysz sam, ale największy problem to aktywowanie tego , trzeba z kimś się zaprzyjaźnić, kto ma dostęp do CLIPa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azama Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dzięki za szybki odzew, muszę poszukać sprawnego czifa z clipem Dodano: 10 sty 2016 - 10:32 Zastanawia mnie jeszcze sam licznik, nie zależy mi na dyskotece wokół prędkościomierza :P ale już sama ikona tempomatu by się przydała tylko pytanie czy ona jest w standardowym liczniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Aktywacja jest do zrobienia, nie jest to prosty sposób aby aktywować w sterowniku silnika ale da się Jak by co mogę pomóc w aktywacji wystarczy mi dostęp do komputera zdalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azama Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Koledzy graty zamówione (bez licznika). Podzielę się wynikami(mam nadzieję ze pomyślnie) Dodano: 29 sty 2016 - 10:33 wszystko zamontowane treraz clip, i tu problem jeden się nie mógł połączyc trwaja poszukiwania kolejnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Załatw kogoś kto udostępni clipa zrobię to zdalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azama Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 kolego Cinas to podpowiedz co teraz...? Wpadł gość z clipem pogrzebał w menu, ale na moje nieszczęście niestety nie ma funkcji tempomatu w moim sofcie....wgranie nowego softu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Należy przygotować nowy konfig dla auta uwzględniający tempomat i za programować sterownik silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azama Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 To kolego jak mogę się z tobą złapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Na PW lub telefonicznie info w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurus18 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam, Mam Megane III z 2009 r z silnikiem 1.6 16V. Czy w tej wersji żeby dołożyć tempomat też należy jedynie kupić kierownicę i przycisk do środkowego panelu? Drugie pytanie czy znacie może kogoś kto jest w stanie aktywować tempomat w województwie pomorskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Tak przycisk i kierownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abraxus Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Też mam 1,6 16V. A co z licznikiem jak się dodaje tempomat? Czy trzeba wymieniać licznik jak się ma bieda wersję bez kolorowego ringa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi