grodziu78 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witam. Szukałem ale nie znalazłem więc proszę o wyrozumiałość. Jak robi się test licznika w Megance 2005 1.6 16v. Tankowałem paliwo przy uruchomionym silniku i teraz wskaźnik paliwa nie pokazuje prawidłowo. Myślę że test zegarów powinien pomóc albo ewentualnie co zrobić aby rozwiązać ten problem. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1965 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Tylko CLIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgaś silnik, palcem wciśnij "korek" wlewu paliwa, pohuśtaj trochę autem i sprawdź czy zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Po następnym tankowaniu, oczywiście z wyłączonym silnikiem wszystko wróci do normy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodziu78 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi, tak zrobię .Ciekawi mnie jednak ten test zegarów i chciałbym go zrobić . Może ktoś napisać jak się go robi ? Pozdrawiam. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Otwierasz drzwi, wchodzisz do auta, wkładasz kartę, przytrzymujesz na prawej manetce guzik do przełącania funkcji i guzik start - wszystko przez 5 sekund i powinien Ci wejść w tryb testu liczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodziu78 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Test liczników sam się kończy czy jakoś się go wyłącza ? Edytowane 19 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Naciskasz stop i powinien się wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodziu78 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Stop w sensie przycisk start stop zapłonu/rozrusznika ? Pozdrawiam. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasiok Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Czy w phII tak samo uruchamia się test licznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 W PH II nie działa test licznika gdyż ma trochę inną elektronikę od PH I. Nawet założenie licznika z PH II do PH I nie będzie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 W wersji poliftowej nie ma testu licznika^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi