europa997 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Witam Jestem świeży na forum :) Od dłuższego czasu poszukuję samochodu, wybór padł na Megane III Coupe, znalazłem dwa interesujące ogłoszenia, niedaleko mojego miejsca zamieszkania, prosiłbym o radę najbardziej w kwestii tego http://allegro.pl/renault-megane-iii-coupe-gt-1-5-dci-i5945120902.html, rozmawiałem z właścicielem auta, z rozmowy wynikło że przez 174 tys zostało tylko wymienione pasek i rolka wielorowkowego, a także olej z filtrami co 15 tys. Moje pytanie brzmi czy warto pakować się w takie auto i ile mogą wynieść ewentualne wymiany ? Druga aukcja to kompletne przeciwieństwo, cenowo także, jestem bardziej skłony na ten drugi, lecz czekam na zwrot kasy i wtedy zdecyduje o zakupie, pytanie co do tego, czy cena nie jest za wysoka ? http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-renault-megane-bose-edition-ID6yd45w.html Z góry Dziękuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam ;) Edytowane 27 Stycznia 2016 przez europa997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Pierwsza oferta -to nie wiadomo która . Druga - to wersja Bose . Zobacz ceny w http://www.mobile.de/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
europa997 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Link z pierwszego został poprawiony, przepraszam za problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Pierwsza oferta to diesel a druga benzyna .Trzeba się zdecydować .Ile km zamierzasz robić rocznie , po mieście ,czy w dalsze trasy ?? .Benzyna 1,4/130 KM/2011 /41000 km /osoba prywatna -I właściciel.Oferta interesująca, mały przebieg , silnik polecany na forum ( poczytać ) , zakupiony w polskim salonie ,wg.właściciela jest zadbany i bezwypadkowy z oryginalnym przebiegiem. Jeżeli jest to prawda - to długo się ta oferta nie utrzyma - znajdzie nowego właściciela .Trzeba jechać i zobaczyć z kimś kompetentnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
europa997 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sądzę że samochód będzie 50/50 miasto/trasa, będzie też raz do roku wyjazd PL-UK i UK-PL, ogólnie jestem zainteresowany obiema ofertami, oczywiście w pierwszym przypadku zdaję sobie sprawę że będzie trzeba od razu wrzucić trochę kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 1,5 diesel/173 kkm /8 letni/1-właściciel/zarejestrowany w Polsce - to ewentualny czas remontu ( poczytać na forum ); turbiny, wtrysków, dwu-masy.Co z oponami ,tarczami h-ca , czy jest bezwypadkowy , czy wszystkie zespoły są sprawne ? Trzeba to przekalkulować a najważniejsze to zobaczyć osobiście .Osobiście preferuje z małym przebiegiem i dobrze utrzymany - a więc niezawodny gdy jest potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) nie wiele to wniesie raczej, ale pierwsza z nich nie jest GT (ani nawet GTline) jak sugeruje tytuł ogłoszenia . Ma po prostu ospojlerowanie. A pisze o tym dlatego, ze drażni mnie gdy ogłoszeniodawcy celowo i świadomie wpisują głupoty w ogłoszeniach. Jeśli ktoś wpisuje celowo na wabia takie rzeczy to automatycznie spada mi poziom zaufania do takiej osoby. A niezależnie od tego druga wygląda zdecydowanie ciekawiej i pewniej. Cena wg mnie ok jesli prawda jest to co napisał w ogłoszeniu i wg mnie tak jak ktoś wspomniał raczej długo nie powisi (edit: w sumie wisi już 2 tyg, a to dłużej niż obstawiałem :)). Dla porównania ceny paru bose z niemiec z 2011 zobacz TU Edytowane 28 Stycznia 2016 przez behbeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
europa997 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dwa dni temu kupiłem tą z drugiego ogłoszenia, jestem bardzo zadowolony, autko jak nówka, jedynie co chcę z nim zrobić to wstawić navi i ksenony, dziękuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Navi oryginał to nie zbyt przemyślana inwestycja. Dużo korzystniej kupić smartfon z GPS, może przydać się również w czasie wędrówek pieszych. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez aston76 spacja x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
europa997 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Aha, nie wiedziałem że w ogóle nie warto, w takim razie odpuszczam, akurat smartfona mam, nawet spory, note 4 5.7". Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Skoro auto zakupione, ten temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi