kulpina Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam serdecznie. Jest może jakaś ciekawsza kratka zderzaka? Może jakaś przeróbka czy coś? Przeleciałem całe allegro i niestety nic nie znalazłem. Szczerze powiedziawszy to aktualna mi się nie podoba, widać tak brzydko chłodnice. Wszystkie modele z 2010r. taką mają czy ta moja jest jakaś inna? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 W niektórych wersjach jest np. grill z chromowaną poprzeczką, GT też mają dodatkowe akcenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulpina Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 No może wygląda to troszkę lepiej, ale nie widziałem tego jeszcze. Może jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zerknij w prospekty Megane III, są na forum w dziale download. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulpina Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie wiem czy o to Ci chodziło, ale ten prezentuje się lepiej :) Można taką kratkę kupić osobno? Może jeszcze jakieś inne propozycje? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Srebrne trójkąty można czasem spotkać na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulpina Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Hmm... ale jak kupię sam trójkąt to będę musiał przerobić starą kratkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zdaje się, że tylko się je wkleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulpina Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Jeśli było by faktycznie tak jak mówisz to całkiem fajny bajer :) Muszę to dokładniej sprawdzić. Może ktoś jeszcze ma jakieś informacje i podzieli się swoim doświadczeniem? Edytowane 7 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Tak wygląda srebrna poprzeczka na mojej megi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto197272 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Papuga Witam. Gdzie kupiłeś ta srebrną listwę , albo jak to zrobiłeś. Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 7 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Panie fabryka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulpina Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Bardzo ładnie prezentuje się ta listwa, muszę spytać znajomego ile by kosztowało wykonanie takiej listwy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Coś podobnego, zaznaczam podobnego, możesz kupić nawet na metry. Szukaj hasła,"chrom listwa rantowa" np na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi